Severance: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της 2ης σεζόν!

Τα γυρίσματα της 2ης σεζόν του Severance ολοκληρώθηκαν, ενάμιση χρόνο μετά την έναρξη της παραγωγής. Η σχεδιάστρια κοστουμιών Carol Deelay μοιράστηκε την ενημέρωση για το θέμα στο Instagram story της. "Τελείωσαν τα γυρίσματα της 2ης σεζόν", έγραψε μαζί με μια φωτογραφία ενός κλαπέτου.

Η σειρά του Apple TV+ ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν τον Απρίλιο του 2022, δύο ημέρες πριν κυκλοφορήσει το φινάλε της πρώτης σεζόν, και τα γυρίσματα ξεκίνησαν έξι μήνες αργότερα, τον Οκτώβριο. Ωστόσο, η παραγωγή διακόπηκε τον Μάιο του 2023 λόγω της απεργίας των συγγραφέων και τα γυρίσματα δεν συνεχίστηκαν μέχρι τον Ιανουάριο του 2024.

Στο Severance ο Adam Scott υποδύεται τον Mark, έναν "αποκομμένο" υπάλληλο της Lumon Industries - μια διαδικασία κατά την οποία οι εργαζόμενοι μπορούν να διαχωρίσουν τον εργασιακό τους εαυτό, συμπεριλαμβανομένων των αναμνήσεών τους, από τον μη εργασιακό τους εαυτό. Όταν ο Mark και οι συνάδελφοί του στον τομέα του Macrodata Refinement (τους οποίους υποδύονται οι Britt Lower, Zach Cherry και John Turturro) αρχίζουν να αμφισβητούν τα κίνητρα του εργοδότη τους, αρχίζουν να αποκαλύπτουν έναν μπερδεμένο ιστό συνωμοσιών. Η πρώτη σεζόν ήταν υποψήφια για τρεις Χρυσές Σφαίρες και έξι Emmy.

Όσο για το τι μπορούμε να περιμένουμε από τη 2η σεζόν, οι λεπτομέρειες της πλοκής είναι ακόμα πολύ λίγες, αλλά ξέρουμε ότι θα υπάρχουν πολλοί νέοι χαρακτήρες: Οι Gwendoline Christie, Alia Shawkat, Merritt Wever και Bob Balaban είναι μερικοί από τους νέους ηθοποιούς που θα ενταχθούν στη σειρά για τη 2η σεζόν.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία προβολής στη συνδρομητική υπηρεσία της Apple.

Loading