Αναδιπλούμενο iPhone; Μάλλον το 2026 σε μορφή Flip!

Το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone της Apple βρίσκεται στην επικαιρότητα εδώ και χρόνια, αλλά ακόμα δεν έχει υλοποιηθεί. Αυτό, ωστόσο, μπορεί να αλλάξει το 2026, σύμφωνα με μια νέα αναφορά που δημοσιεύτηκε σήμερα στην Ασία.

Θα είναι ένα αναδιπλούμενο τύπου flip που θα θυμίζει το Samsung Galaxy Z Flip6 και όχι το Fold6, συνεχίζει η αναφορά. Η Apple φέρεται να έχει ξεκινήσει τη φάση έρευνας και ανάπτυξης της συσκευής φέτος, πράγμα που σημαίνει ότι μια κυκλοφορία το 2026 είναι πολύ πιθανή με βάση τον τυπικό διετή κύκλο ανάπτυξης των smartphones της.

Η αναδιπλούμενη οθόνη θα παρέχεται από τη Samsung Display και, όπως φαίνεται, έχει ήδη υπογραφεί συμβόλαιο με την Apple γι' αυτό. Όταν ξεδιπλωθεί, το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone θα έχει διαστάσεις «παρόμοιες με τα υπάρχοντα iPhone», σύμφωνα με την αναφορά.

Κάποιες προηγούμενες φήμες υποστήριζαν ότι η πρώτη αναδιπλούμενη συσκευή της Apple θα ήταν ένα iPad, αλλά η εταιρεία φέρεται να έχει αλλάξει τη στρατηγική της «λόγω των προκλήσεων που αντιμετωπίζει στην κινεζική αγορά smartphone», και έτσι το αναδιπλούμενο iPhone θα είναι κατά τα φαινόμενα το πρώτο αναδιπλούμενο προϊόν της.

Όπως πάντα, κρατήστε μικρό καλάθι, καθώς οι αναφορές για αναδιπλούμενα iPhone κάνουν το γύρο του κόσμου εδώ και χρόνια, χωρίς να έχουμε δει πραγματικά προϊόντα μέχρι σήμερα, έστω από διαρροές.

[via]

Loading