Android: Έρχεται νέα λειτουργία αναγνώρισης τραγουδιών απευθείας από το Quick Settings [Video]

Η πλατφόρμα Android διαθέτει ένα σωρό χρήσιμες λειτουργίες, όπως το Quick Settings, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να έχουν γρήγορα πρόσβαση σε ορισμένες από τις σημαντικές λειτουργίες του τηλεφώνου και τις εναλλαγές, σαρώνοντας προς τα κάτω από το επάνω μέρος της οθόνης. Αυτά τα στοιχεία των Quick Settings είναι ιδιαίτερα προσαρμόσιμα, με τους χρήστες να έχουν πολλά στη διάθεση τους για να επιλέξουν, μεταξύ των οποίων και από εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών. Τώρα φαίνεται ότι η Google ετοιμάζεται να προσθέσει μια ολοκαίνουργια επιλογή στον ήδη μακρύ κατάλογο των Quick Settings, το Song Search.

Σκαλίζοντας την εφαρμογή Google app beta (15.39.39.29.arm64), το Android Authority αποκάλυψε ένα Quick Setting για το Song Search. Αυτό το ολοκαίνουργιο στοιχείο φέρεται να εμφανίζεται από προεπιλογή κατά την εγκατάσταση της beta, γλιτώνοντας σας έτσι από τον κόπο να γυρίσετε χειροκίνητα τα flags για να το ενεργοποιήσετε.

Όταν είναι ενεργό, το πάτημα του Song Search εμφανίζει τη διακεκομμένη διεπαφή που μοιάζει με σφαίρα και επεκτείνεται και συστέλλεται καθώς αναγνωρίζει το τραγούδι. Πρόκειται για μια οικεία διεπαφή για όσους χρησιμοποιούν την επιλογή Identify songτης εφαρμογής Google, η οποία είναι προσβάσιμη από την οριζόντια κυλιόμενη λίστα με τα κουμπιά ακριβώς κάτω από τη γραμμή αναζήτησης της εφαρμογής.

Δεδομένου ότι η λειτουργία είναι ήδη παρούσα και ενεργή στην τελευταία beta της εφαρμογής Google, δεν θα αργήσει να φτάσει στη σταθερή έκδοση.

[via]

Loading