Επιτέλους προστέθηκε το μπάσκετ στο Nintendo Switch Sports!

Η τελευταία αναβάθμιση περιεχομένου για το Nintendo Switch Sports προσθέτει επιτέλους το μπάσκετ στο παιχνίδι. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Nintendo Direct τον περασμένο μήνα, ανακοινώθηκε ότι ο πνευματικός διάδοχος του Wii Sports θα αποκτήσει σύντομα το μπάσκετ ως ολοκαίνουργια λειτουργία παιχνιδιού σε μια δωρεάν ενημέρωση περιεχομένου. Η εταιρεία ανέφερε τότε ότι θα φτάσει κάποια στιγμή αυτό το καλοκαίρι, αλλά δεν έδωσε μια καθορισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας.



Με το μπάσκετ που προστέθηκε στο ρόστερ των τρόπων παιχνιδιού, οι παίκτες θα μπορούν να συμμετέχουν σε αγώνες 2v2, τοπικά και online, χρησιμοποιώντας τα χειριστήρια κίνησης του Nintendo Switch Joy Con. Στο τοπικό παιχνίδι, μπορούν επίσης να λάβουν μέρος στο "Solo Three-Point Challenge", όπου θα προσπαθήσουν να πετύχουν όσο το δυνατόν περισσότερα καλάθια μέσα στο χρονικό όριο. Μέχρι πέντε παίκτες μπορούν επίσης να αγωνιστούν στο γήπεδο στο "Five-Streak Battle", μια πιο χαοτική πρόκληση, με στόχο να πετύχετε τα περισσότερα καλάθια μέσα στο χρονικό όριο.

Το Nintendo Switch Sports κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Απρίλιο του 2022 και διαθέτει ήδη επτά τρόπους παιχνιδιού, όπως Μπάντμιντον, Βόλεϊ, Ποδόσφαιρο, Τένις, Μπόουλινγκ, Τσάμπαρα και Γκολφ. Για να παίξουν online, οι χρήστες του Switch θα χρειαστούν συνδρομή Nintendo Switch Online, αλλά μπορούν να παίξουν και χωρίς αυτή σε τοπικό επίπεδο.

Loading