Γιατί άλλαξαν ξαφνικά τα χρώματα στο εικονίδιο του Facebook;

Αρκετοί χρήστες (ανάμεσα τους και εμείς) είδαν με έκπληξη αυτήν την εβδομάδα να αλλάζει το εικονίδιο του Facebook και του Business Suite της Meta, με τα χρώματα να αλλάζουν σε μαύρο και μπλε αντί για λευκό και μπλε. Στην αρχή υποθέσαμε ότι ενδεχομένως πρόκειται για κάποιο rebranding που ετοιμάζει η Meta, αλλά τελικά δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Όπως επιβεβαίωσε με ανακοίνωση της η εταιρεία, πρόκειται απλά για κάποια δυσλειτουργία.

«Αυτό προκλήθηκε από ένα τεχνικό πρόβλημα και έχει επιλυθεί», δήλωσε ο διευθυντής επικοινωνίας της Meta, Dave Arnold, στο Business Insider την Παρασκευή, όταν ρωτήθηκε για το περίεργο νέο εικονίδιο της εφαρμογής.
«Οι άνθρωποι θα δουν τη διόρθωση όταν ενημερώσουν την εφαρμογή τους».

Αν τα παραμορφωμένα εικονίδια εμφανίζονται στα iPhone σας, απλώς μεταβείτε στο App Store και ενημερώστε τις εφαρμογές Facebook και Business Suite. Αυτό θα επαναφέρει το εικονίδιο στο τυπικό μπλε και λευκό χρώμα του. Σε όσους άρεσε η αλλαγή, μπορείτε να κάνετε υπομονή μερικές εβδομάδες για την έλευση του iOS 18, θα μπορείτε να αλλάξετε όλα τα εικονίδια όλων των εφαρμογών όπως επιθυμείτε.

[via]

Loading