Huawei TruSense System: Η νέα ακόμα πιο ακριβής τεχνολογία παρακολούθησης της υγείας

Η Huawei πραγματοποίησε μια εκδήλωση στην Κίνα, όπου παρουσίασε το νέο TruSense System. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό σύστημα, με στόχο να θέσει νέα πρότυπα στην παρακολούθηση της υγείας.

Η τεχνολογία συνδυάζει δεδομένα από αισθητήρες για τον αναπνευστικό ρυθμό, το SpO2 (επίπεδα οξυγόνου στο αίμα), τη θερμοκρασία του σώματος, την αρτηριακή πίεση, τον καρδιακό ρυθμό, τα οποία δεν είναι καινούργια για ένα wearable της Huawei. Ωστόσο, η εταιρεία ισχυρίζεται ότι είναι πιο ακριβή και ολοκληρωμένα και χρησιμοποιούνται καλύτερα στο οικοσύστημα της εταιρείας.

Η εταιρεία δεν ανέφερε ποιες συσκευές θα είναι οι πρώτες που θα κυκλοφορήσουν με το TruSense, αλλά ακούστηκε ότι το Watch D2 θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα. Ένα teaser για το Watch GT 5 έκανε την εμφάνισή του σήμερα, οπότε πιθανότατα πρόκειται για άλλο ένα.

Ο Rico Zhang, πρόεδρος της σειράς προϊόντων Huawei Smart Wearable and Health, δήλωσε ότι αυτή η εξέλιξη στον τομέα της υγείας θα ωθήσει τους χρήστες να ακολουθήσουν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Η νέα λειτουργία Health Glance θα επιτρέπει στους καταναλωτές να μετρούν πάνω από 10 δείκτες υγείας σε μόλις 60 δευτερόλεπτα.

Αυτό περιλαμβάνει τους καρδιακούς παλμούς ή το ηλεκτροκαρδιογράφημα, αλλά και πιο αφανείς, όπως η λειτουργία των πνευμόνων και ο κίνδυνος μόλυνσης, η υπνική άπνοια και ο κίνδυνος υπεργλυκαιμίας.

[via]

Loading