iPhone SE 4: Με Apple Intelligence και πιο ισχυρό από iPhone 15 λένε οι φήμες

Η Apple ενδέχεται να κυκλοφορήσει το iPhone SE 4 μέσα στην επόμενη χρονιά και, σύμφωνα με πρόσφατες φήμες, η συσκευή αναμένεται να έρθει με σημαντικές αναβαθμίσεις σε σχέση με τον προκάτοχό της. Οι φήμες υποδηλώνουν επίσης ότι θα μπορούσε να είναι το πρώτο μοντέλο iPhone SE που θα διαθέτει οθόνη OLED.

Το Apple Intelligence είναι το θέμα συζήτησης από τότε που παρουσιάστηκε στην εκδήλωση WWDC 2024. Προς το παρόν, μόνο τα μοντέλα Pro, δηλαδή τα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max, υποστηρίζουν τα χαρακτηριστικά Apple Intelligence.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg, παρόλο που τα iPhone 15 και iPhone 15 Plus δεν υποστηρίζουν τα χαρακτηριστικά του Apple Intelligence, η επερχόμενη οικονομική συσκευή της Apple, το iPhone SE 4, ενδέχεται να τα υποστηρίζει. Μετά την παρουσίαση της σειράς iPhone 16 τον επόμενο μήνα, η Apple φέρεται να στρέφει την προσοχή της στο iPhone SE 4 και να στοχεύει στην κυκλοφορία του στις αρχές του 2025.

Αν οι φήμες για την κυκλοφορία του iPhone SE 4 με υποστήριξη Apple Intelligence αποδειχθούν αληθινές, τότε το iPhone SE 4 θεωρείται ότι θα είναι πιο ισχυρό από τα μοντέλα iPhone 15 και 15 Plus, τα οποία δεν διαθέτουν την αναγκαία ισχύ για τα εργαλεία Τεχνητής Νοημοσύνης της εταιρείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πίσω πλαίσιο του iPhone SE 4 φέρεται να είναι παρόμοιο με αυτό του iPhone 16, αλλά δεν θα πρέπει να περιμένουμε διάταξη διπλής κάμερας. Επίσης, το iPhone SE 4 αναμένεται να διαθέτει 6GB έως 8GB μνήμης RAM LPDDR5 και μπορεί να κοστίζει λιγότερο από 500 δολάρια. Το iPhone SE 4 φέρεται επίσης να διαθέτει οθόνη OLED 6,1 ιντσών, Face ID (που αντικαθιστά το Touch ID και το home button), θύρα USB-C και περίβλημα από αλουμίνιο σειράς 7000 με γυαλί στην πρόσοψη και την πλάτη.

[via]

Loading