The Elder Scrolls: Castles, ημερομηνία κυκλοφορίας για το δωρεάν mobile game

Η Bethesda Softworks δημοσίευσε ένα νέο video για το The Elder Scrolls: Castles, το νέο της free-to-play παιχνίδι για φορητές συσκευές. Μέσω του video, αναφέρθηκε στην προεγγραφή και στο χρονοδιάγραμμα της κυκλοφορίας. Το The Elder Scrolls: Castles αναμένεται να κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 10 Σεπτεμβρίου και αναθέτει στους παίκτες που ενεργούν ως σύμβουλοι ενός μονάρχη, την οικοδόμηση και τη διαχείριση του βασιλείου τους.

Όπως και στην τελευταία mobile επιτυχία της Bethesda, το Fallout Shelter, στο Castles οι παίκτες θα έχουν τον έλεγχο των καθημερινών δραστηριοτήτων του κάστρου τους σε πραγματικό χρόνο. Άνθρωποι θα γεννιούνται, θα ζουν τη ζωή τους και στη συνέχεια θα πεθαίνουν, καθώς ο παίκτης θα λαμβάνει σοβαρές αποφάσεις για την προώθηση της δυναστείας του. Πρέπει να παράγονται τρόφιμα, ξυλεία, πετρέλαιο και άλλοι πόροι, ενώ παράλληλα πρέπει να επεκτείνεται το κάστρο με νέα εργαστήρια και κτίρια.

Τέλος, έξω από τα τείχη του κάστρου, με εντολή του παίκτη, μπορούν να σταλούν τυχοδιώκτες στον κόσμο σε αναζήτηση πολύτιμου εξοπλισμού και αντικειμένων για την επιτάχυνση της προόδου. Συγκρούσεις μεταξύ των πολιτών θα προκύψουν και θα πρέπει να επιλυθούν, ενώ το ίδιο ισχύει και για άλλα προβλήματα διακυβέρνησης που περιστρέφονται γύρω από τη σίτιση και τη σταθερότητα.

Η Bethesda προσφέρει ειδικά in-game μπόνους για το Castles σε iOS και Android, καλώντας τους fans να προ-εγγραφούν σε συγκεκριμένα όρια. Περισσότερες από 500.000 εγγραφές αποφέρουν πολύτιμους λίθους και buffs, ενώ 1 εκατομμύριο εγγραφές ανταμείβουν με premium πακέτα και διακοσμήσεις. Η επίτευξη 2 εκατομμυρίων προεγγραφών θα ανταμείψει τους παίκτες με τον θρυλικό ήρωα Ulfric Stormcloak για να βοηθήσει το νεοσύστατο βασίλειό τους.

The Elder Scrolls: Castles - [App Store Link]

The Elder Scrolls: Castles - [Google Play Store Link]

Loading