Το πιο εθιστικό mobile game της περασμένης δεκαετίας επιστρέφει σε Android και iOS!

Το 2013, ένας τύπος από το Βιετνάμ λάνσαρε ένα casual παιχνίδι με το όνομα Flappy Bird, όπου το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε την οθόνη για να πετάξετε ένα πιξελιασμένο πουλί μέσα από πράσινους σωλήνες. Χάρη στην απλότητα και την εθιστικότητά του, το Flappy Bird εκτοξεύτηκε σε δημοτικότητα, κατέγραψε εκατομμύρια λήψεις και δημιούργησε μεγάλο ντόρο.

Δυστυχώς, το Flappy Bird είχε σύντομη διάρκεια. Ο Dong Nguyen, ο δημιουργός του παιχνιδιού, συγκλονισμένος από τη δημοτικότητα και τη φήμη του, το απέσυρε από τα καταστήματα. Η εξαφάνιση του παιχνιδιού ήταν αρκετά σοκαριστική και οδήγησε ανθρώπους να πουλάνε iPhone με προεγκατεστημένο το Flappy Bird για χιλιάδες δολάρια. Τώρα, έντεκα χρόνια αργότερα, το Flappy Bird επιστρέφει.

Η επερχόμενη κυκλοφορία ανακοινώθηκε στην ιστοσελίδα flappybird.com. Η «αναβαθμισμένη» έκδοση του παιχνιδιού έρχεται σε Android και iOS κάπου μέσα στο 2025 και υπόσχεται ορισμένες αναβαθμίσεις σε σχέση με την αρχική έκδοση. Οι αναβαθμίσεις περιλαμβάνουν μια σειρά από νέους χαρακτήρες, «EZ mode» για τους αδέξιους, αντιπάλους, στεφάνια και πολλά άλλα.

Ακολουθούν τα όσα αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα για την αναβίωση του Flappy Bird:

Μόλις πριν από μια δεκαετία, ήμουν το talk of the town και πετούσα σε νέα ύψη μαζί με τα 100 εκατομμύρια φίλους μου. Δυστυχώς, έπρεπε να αφήσω πίσω μου τη φήμη και τα φώτα της δημοσιότητας για να γυρίσω σπίτι και να ανακαλύψω ποιος πραγματικά είμαι. Χάρη στους σούπερ θαυμαστές μου του Flappy Bird, ανανεώθηκα, αναζωογονήθηκα και είμαι έτοιμος να πετάξω ξανά. Η δεκαετής αποστολή περιελάμβανε την απόκτηση νομικών δικαιωμάτων και ακόμη και τη συνεργασία με τον προκάτοχό μου για να με απεγκλωβίσουν και να ξαναφτιάξουν το επίσημο παιχνίδι Flappy Bird!

Loading