Το TikTok εισάγει ομαδικές συνομιλίες και γίνεται πλατφόρμα messaging

Το TikTok φαίνεται να τα βάζει με δημοφιλείς υπηρεσίες ανταλλαγής μηνυμάτων, όπως το WhatsApp της Meta και το Messages της Apple, καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε ότι προσθέτει ομαδικές συνομιλίες στην πλατφόρμα της. Μπορείτε πλέον να δημιουργήσετε ομαδικές συνομιλίες με έως και 32 άτομα για να συνομιλήσετε και να μοιραστείτε περιεχόμενο παρέα.

Ενώ οι άνθρωποι μοιράζονται συχνά βίντεο του TikTok μεταξύ τους σε ομαδικές συνομιλίες σε εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων, το TikTok επιτρέπει τώρα στους χρήστες να το κάνουν μέσα στη δική του πλατφόρμα. Οι χρήστες μπορούν πλέον να παρακολουθούν, να σχολιάζουν και να αντιδρούν μαζί, απευθείας στο TikTok.

Η τελευταία προσθήκη δείχνει ότι το TikTok ενδιαφέρεται να κάνει την πλατφόρμα του πιο κοινωνική και ένα μέρος για συζήτηση με φίλους, όχι απλώς μια πλατφόρμα ψυχαγωγίας όπου αλληλεπιδράτε με αγνώστους. Όπως και με τα ατομικά μηνύματα, οι ομαδικές συνομιλίες είναι διαθέσιμες μόνο σε χρήστες άνω των 15 ετών. Το TikTok λέει ότι έχει προσθέσει μέτρα ασφαλείας για την προστασία των εφήβων μεταξύ 16 και 17 ετών.

Όλοι, συμπεριλαμβανομένων των εφήβων, μπορούν να προστεθούν σε μια ομαδική συνομιλία μόνο από έναν αμοιβαίο ακόλουθο. Εάν ένας έφηβος λάβει πρόσκληση για να συμμετάσχει σε μια ομαδική συνομιλία, δεν μπορεί να συμμετάσχει εκτός εάν η ομάδα έχει τουλάχιστον έναν κοινό φίλο. Επιπλέον, όταν ένας έφηβος δημιουργεί μια ομαδική συνομιλία, το TikTok θα απαιτεί από τον ίδιο να ελέγχει και να εγκρίνει τους νέους συμμετέχοντες.

Μπορείτε να δημιουργήσετε μια ομαδική συνομιλία πατώντας το κουμπί "Chat" στο επάνω μέρος των εισερχομένων σας και επιλέγοντας στη συνέχεια "More options". Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε τους φίλους που θέλετε να συμπεριλάβετε στην ομάδα και έπειτα να πατήσετε "Start group chat ". Για να συμμετάσχετε σε μια υπάρχουσα ομαδική συνομιλία μέσω μιας πρόσκλησης, μπορείτε να πατήσετε στην πρόσκληση και, στη συνέχεια, να κάνετε κλικ στην επιλογή "Join group".

Το TikTok ανακοίνωσε επίσης ότι κυκλοφορεί custom stickers στα DMs. Η εταιρεία θεωρεί τη λειτουργία αυτή ως μια διασκεδαστική επιλογή συνομιλίας που ενθαρρύνει τους χρήστες να δημιουργούν και να ανεβάζουν τα δικά τους προσαρμοσμένα αυτοκόλλητα για να τα χρησιμοποιούν όλοι.

Loading