WhatsApp: Ενσωματώνει τα GIPHY stickers και δημιουργό custom stickers με AI

Η ομάδα ανάπτυξης του WhatsApp ανακοίνωσε μια σειρά από νέες λειτουργίες που σχετίζονται με stickers για την εφαρμογή της στο λειτουργικό σύστημα Android. Η ενημέρωση φέρνει τη βιβλιοθήκη stickers του GIPHY στην εφαρμογή, επιτρέποντας στους χρήστες να αναζητούν σχετικά stickers χρησιμοποιώντας κείμενο ή emoji που προσφέρει η υπηρεσία.

Το WhatsApp συνεργάστηκε με το GIPHY για να ενσωματώσει τη βιβλιοθήκη του στην πλατφόρμα, επιτρέποντας στους χρήστες να μοιράζονται τα stickers με τους αγαπημένους τους χωρίς να χρειάζεται να εγκαταλείψουν την εφαρμογή. Η βιβλιοθήκη stickers του GIPHY είναι προσβάσιμη με ένα απλό πάτημα του εικονιδίου sticker.

Για όσους λατρεύουν να εκφράζουν τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους χρησιμοποιώντας stickers, το WhatsApp προσθέτει τώρα το custom sticker maker στην εφαρμογή του για Android. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ενσωματωμένο δημιουργό sticker, οι χρήστες μπορούν να δημιουργούν, να επεξεργάζονται και να μοιράζονται custom stickers με οποιονδήποτε. Η λειτουργία είναι ήδη διαθέσιμη στην εφαρμογή iOS και τώρα οι χρήστες του Android θα μπορούν επίσης να την απολαύσουν.

Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον ενσωματωμένο δημιουργό sticker για να μετατρέψουν τις φωτογραφίες τους σε stickers ή να περικόψουν, να προσθέσουν κείμενο ή να ζωγραφίσουν πάνω στα υπάρχοντα stickers. Μόλις δημιουργηθεί το sticker, αποθηκεύεται αυτόματα στην αντίστοιχη ενότητα για εύκολη πρόσβαση.

Αν δεν μπορείτε να βρείτε το κατάλληλο sticker για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, το WhatsApp έχει τονίσει ότι μπορείτε να λάβετε τη βοήθεια της λειτουργίας AI Stickers. Το Meta AI μπορεί να δημιουργήσει custom stickers, αλλά η λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο για Android και iOS στις ΗΠΑ.

Το WhatsApp διευκολύνει επίσης την οργάνωση των αποθηκευμένων stickers. Μπορείτε πλέον να μετακινήσετε τα επιλεγμένα stickers στην κορυφή, απλά πατώντας παρατεταμένα ένα sticker για να το μετακινήσετε ή να το διαγράψετε. Ωστόσο, δεν υπάρχει επιλογή ελεύθερης διάταξης. Θα μπορείτε επίσης να ανακαλύπτετε νέα πακέτα stickers από το WhatsApp. Η νέα ενημέρωση κυκλοφορεί σταδιακά στους χρήστες του WhatsApp στο Android.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, καθώς το WhatsApp έχει εντοπιστεί να εργάζεται πάνω σε ορισμένες νέες λειτουργίες στις beta εκδόσεις του Android, όπως 10 διαφορετικές φωνές Meta AI, μια λειτουργία ορατότητας για τις ομάδες της κοινότητας, φωνητικά μηνύματα Meta AI και πολλά άλλα.

[WhatsApp]

Loading