WhatsApp: Φέρνει screens haring με ήχο, βελτιωμένη ποιότητα ήχου κ.ά.

Το WhatsApp κυκλοφορεί συνεχώς ενημερώσεις για να εμπλουτίσει την εμπειρία της τεράστιας βάσης χρηστών του, η οποία ξεπερνά τα δύο δισεκατομμύρια. Πλέον, η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων που ανήκει στη Meta εισήγαγε νέα χαρακτηριστικά για τη βελτίωση των βιντεοκλήσεων τόσο στην έκδοση για υπολογιστές όσο και για φορητές συσκευές.

Το WhatsApp θα παρουσιάσει μια σειρά από νέες βελτιώσεις μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Ένα χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει είναι η δυνατότητα να μοιράζεστε την οθόνη σας με ήχο, κάτι που είναι ιδανικό για να παρακολουθείτε βίντεο μαζί. Τώρα, όταν μοιράζεστε την οθόνη σας, μπορείτε να μοιραστείτε και τον ήχο, βελτιώνοντας σημαντικά την εμπειρία.

Και μιλώντας για ήχο, μια άλλη βελτίωση έρχεται στο WhatsApp: Η Meta εισήγαγε πρόσφατα το MLow codec για την ενίσχυση της αξιοπιστίας των κλήσεων και τώρα αυτή η τεχνολογία ενσωματώνεται στο WhatsApp. Το MLow codec είναι ένα νέο εργαλείο που έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει την ποιότητα του ήχου, ιδιαίτερα επωφελές για τους χρήστες με πιο αργές συνδέσεις. Με το MLow, ο ήχος γίνεται συνολικά πιο καθαρός, ακόμη και αν το δίκτυό σας είναι αργό ή χρησιμοποιείτε παλαιότερη συσκευή.

Επιπλέον, οι κλήσεις που πραγματοποιούνται σε φορητές συσκευές διαθέτουν τώρα βελτιωμένη ακύρωση θορύβου και ηχούς, διευκολύνοντας τις συνομιλίες σε θορυβώδη περιβάλλοντα.

Τέλος, μπορείτε τώρα να φιλοξενείτε βιντεοκλήσεις με έως και 32 άτομα σε όλες τις συσκευές σας. Προηγουμένως, το WhatsApp επέτρεπε έως 32 συμμετέχοντες σε φορητές συσκευές, με όρια 16 σε Windows και 8 σε macOS.

Η νέα δυνατότητα του WhatsApp να φιλοξενεί βιντεοκλήσεις σε διάφορες συσκευές αντικατοπτρίζει το FaceTime της Apple, όπου οι χρήστες iPhone και iPad μπορούν επίσης να συγκεντρώσουν έως και 32 συμμετέχοντες. Ωστόσο, πλατφόρμες όπως το Google Meet και το Zoom επιτρέπουν έως και 100 συμμετέχοντες, ακόμη και στα δωρεάν πακέτα τους.

Loading