WhatsApp: Θα φέρει δημιουργία και επεξεργασία εικόνων μέσω του Meta AI

Το WhatsApp συνεχίζει να βελτιώνει τον παραγωγικό βοηθό Meta AI που λειτουργεί με Τεχνητή Νοημοσύνη. Ένα νέο χαρακτηριστικό που εντοπίστηκε υπό ανάπτυξη στην beta έκδοση του WhatsApp για Android v2.24.14.20 θα επιτρέπει στο Meta AI να απαντά στις φωτογραφίες σας και να τις επεξεργάζεται, όπως αναφέρει το WABetaInfo.

Το Meta AI θα μπορεί να αναλύει τις φωτογραφίες που του δίνετε και να αναγνωρίζει αντικείμενα ή να σας λέει τι συμβαίνει. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, το WhatsApp δοκιμάζει ένα νέο κουμπί που θα σας επιτρέπει να μοιράζεστε χειροκίνητα φωτογραφίες με το Meta AI. Το chatbot τεχνητής νοημοσύνης θα μπορεί επίσης να επεξεργάζεται αυτές τις φωτογραφίες με βάση τις προτροπές κειμένου που παρέχετε.

Σημειώστε ότι θα μπορείτε να διαγράψετε τις φωτογραφίες που ανεβάζετε στο Meta AI μέσω του WhatsApp. Η λειτουργία αυτή βρίσκεται επί του παρόντος στα σκαριά και ενδέχεται να φτάσει σε μια μελλοντική έκδοση της υπηρεσίας, ενώ δεν είναι ακόμη διαθέσιμη σε κανέναν δοκιμαστή beta.

Το Meta AI παρουσιάστηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο και είναι προσβάσιμο μέσω ενός ειδικού κουμπιού στην κορυφή της καρτέλας Chats. Το AI chatbot μπορεί να δημιουργήσει νέες εικόνες από το μηδέν με βάση τις προτροπές κειμένου και τα θέματα των χρηστών.

Η λειτουργία που ονομάζεται "Imagine with Meta" σας επιτρέπει να δημιουργείτε εικόνες σε συνομιλίες μεταξύ ατόμων και ομαδικές συνομιλίες πληκτρολογώντας "@Meta AI [προτροπή]" στο πεδίο κειμένου. Μια άλλη λειτουργία που ονομάζεται "Reimagine" σας επιτρέπει να βασιστείτε στις εικόνες που μοιράζονται οι φίλοι σας στην ομάδα.

Επιπλέον, η ιστοσελίδα ανέφερε πρόσφατα ότι το WhatsApp εργάζεται πάνω σε ένα άλλο χαρακτηριστικό που σχετίζεται με εικόνες και θα σας επιτρέπει να δημιουργείτε τις δικές σας εικόνες με τη βοήθεια του Meta AI. Η λειτουργία θα απαιτεί από εσάς να κάνετε κλικ σε ένα σύνολο φωτογραφιών και να το τροφοδοτήσετε στην Τεχνητή Νοημοσύνη.

[via]

Loading