Gmail Q&A: Η νέα λειτουργία για να συζητάς με το Gemini AI στην υπηρεσία Gmail για συσκευές Android

Η Google παρουσίασε περισσότερες λειτουργίες του Gemini AI για τους επί πληρωμή συνδρομητές της υπηρεσίας Gmail για, αλλά μόνο για όσους είναι χρήστες του Android.

Η νέα λειτουργία Gmail Q&A μέσα στην εφαρμογή Android έχει σχεδιαστεί ως μια on-the-go εναλλακτική λύση στα εργαλεία του side panel για την εμπειρία web και η εταιρεία έχει ήδη δεσμευτεί να φέρει ένα αντίστοιχο για το iOS «σύντομα».

Με το Gmail Q&A, οι χρήστες μπορούν να θέτουν ερωτήσεις στους Gemini σχετικά με τα εισερχόμενά τους, να βρίσκουν ευκολότερα συγκεκριμένες λεπτομέρειες μέσα στα emails, να ταξινομούν τα εισερχόμενά τους και να δημιουργούν περιλήψεις των emails.

Οι χρήστες του Gmail θα πρέπει να έχουν ενεργοποιήσει τις έξυπνες λειτουργίες και την εξατομίκευση. Στη συνέχεια, μπορούν να βρουν τις νέες λειτουργίες μέσα από το αστέρι του Gemini στο επάνω δεξί μέρος. Κοιτάζοντας μπροστά, η Google έχει ήδη δεσμευτεί να αναπτύξει ευρύτερη υποστήριξη για τη λειτουργία μέσα στο Drive.

Προς το παρόν, όμως, μόνο οι πελάτες Gemini Business, Enterprise, Education, Education Premium καθώς και οι συνδρομητές Google One AI Premium θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στη λειτουργία σε συσκευές Android.

[via]

Loading