Θέλεις antivirus; Παίρνεις δώρο και ένα κλειδί για Windows 10 Pro!

Έχουμε μπει επίσημα στην περίοδο των εορτών, επομένως, περιμένουμε από την πλειοψηφία των καταστημάτων να ξεκινήσουν τις εορταστικές προσφορές τους. Το κατάστημα GoodOffer24 δεν θα μπορούσε να λείπει από το χριστουγεννιάτικο πανηγύρι και όπως θα δείτε στη συνέχεια, οι εκπτώσεις του είναι πολύ δελεαστικές για όσους αναζητούν λογισμικό antivirus ή Windows 10 και Microsoft Office.

Συγκεκριμένα, το GoodOffer24 έχει κατεβάσει τις τιμές για άδειες χρήσης λογισμικού antivirus από διάφορες εταιρείες, όπως οι Kaspersky, Trend Micro, Norton, Bitdefender και McAfee, ενώ παράλληλα προσφέρει έξτρα έκπτωση 20% αρκεί να δηλώσετε το κουπόνι JCM20 στο ταμείο. Κερασάκι στην τούρτα; Με κάθε αγορά antivirus, σας δίνει εντελώς δωρεάν ένα κλειδί για Windows 10 Pro!

191205-728-360-go24-antivirus1.jpg

Ας δούμε παρακάτω τις προσφορές και τις τιμές. Μη ξεχνάτε να δηλώσετε το εκπτωτικό κουπόνι JCM20 στο ταμείο στην ειδική φόρμα.

191205-728-360-go24-xmas.jpg

Για όσους δεν ενδιαφέρονται για antivirus, αλλά θέλουν να αναβαθμίσουν τα συστήματα τους σε νέα έκδοση Windows ή να προσθέσουν επίσημη σουίτα Office, τότε θα χαρούν να μάθουν πως τρέχουν εορταστικές εκπτώσεις και για αυτά τα κλειδιά. Επιπλέον, στις ήδη μειωμένες τιμές μπορούν να κερδίσουν έξτρα έκπτωση 30% δηλώνοντας το κουπόνι JCM30 στο ταμείο!

Οι εκπτώσεις δεν τελειώνουν εδώ. Το κατάστημα GoodOffer24 προσφέρει έκπτωση 40% με το κουπόνι JCM40 στα παρακάτω πακέτα!

Σε περίπτωση που έχετε ενδοιασμούς, να υπενθυμίσουμε ότι το κατάστημα GoodOffer24 ειδικεύεται στις πωλήσεις τέτοιων κλειδιών εδώ και μια δεκαετία, με τεράστια αξιοπιστία και πολύ καλή υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών 24/7. Προσφέρει, επίσης, εγγύηση 1 έτους χωρίς έξτρα κόστος. Για κάθε ενδεχόμενο, εάν έχετε οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί τους στη διεύθυνση info [at] goodoffer24.com.

Loading